1 jaar en 3 maanden

Rare weken, deze laatste twee. We zouden lekker met zijn drieen gaan BBQ-en omdat het de laatste mooie dag van het jaar zou zijn, ware het niet dat het regende die dag, dus hebben we lekker binnen ge-BBQ-ed, erg gezellig allemaal.

Toen moest Joan naar Barcelona voor haar werk, en waren papa en Nicki met zijn tweetjes. Dit ging prima en we hebben mama via de website elke dag een update gestuurd. Nicki miste mama wel maar gelukkig was er voldoende afleiding om ook nog lol te hebben. Toen mama terug kwam had ze hele mooie tango schoenen voor Nicki mee genomen (moet ze nog wel in groeien)

Het weekend daarop zijn we lekker naar de speeltuin gewandeld en daar heeft Nicki zich prima vermaakt. Ze is zelfs een paar keer van de glijbaan gegleden.

De dag daarop werkt het dametje heel erg ziek en heeft ze heel veel overgegeven. Er bleef niets meer binnen, zelf niet een slokje water. Kortom wij toch wat ongerust naar de huisarts. Deze kon ons niet heel veel vertellen, en gaf het advies om thuis te blijven en haar goed in de gaten te houden. Dat hebben Joan en ik dan ook gedaan en dat was behoorlijk zwaar. Ze was een hoopje ellende en voelde zich erg beroert. Na een ochtendje bij papa in bed en een avondje bij mama ging het geleidelijk aan weer beter en nu eet ze weer als een bouwvakker.


2 reacties

  1. bettygathier - okt 3, 2009 at 20:09

    Nou Pisa junioortje ,leuke foto s weer van je ,omie probeert maar weer te schrijven uhhhhhhhhhhhhhh is wel erg schattig om je met je kleine potekes te zien lopen hoor, heb het nog niet in het echt gezien,leuk zoals je bij mama aan haar hand loopt, en je spaanse ballerinas goed oefenen hoor.Je foto van, met je hoofd in het doosje staat op mn computer gekke griet.Dag meisje

  2. [email protected] - okt 28, 2009 at 14:31

    leuk zoals je met mamma samen aan de tafel zit te lezen,wat een iq zit er in dat koppie als je nu al kunt lezen wijffie,heb je trouwens niet van een vreemde met zulke ouders.net als omi zegt loop je ook al super.dit was ff wat ik vandaag aan je wilde zeggen.dikke kus van een oma die veel van je houd

schrijf ook een berichtje / reactie