1 maand oud….

En Nicki heeft al weer een heleboel mee gemaakt. We zijn dit weekend naar Groningen geweest waar we (overgroot)oma hebben gezien. Kortom we konden de 4 generatie foto maken die Joan zo graag wilde hebben. Tevens hebben we kennis gemaakt met het dochtertje van Maddi en Anjo, Esmee. (achternichtje van Nicki) Esmee is achterkleinkind nummer 17 van oma en Nicki is nummer 18, Kortom de familie is flink aan het uitdijen.

Verder zijn we dit weekend bij Pitty, Steven en de kids wezen logeren. Was erg gezellig en Steven heeft heerlijk voor ons gekookt. Vooral Richard vond het erg leuk dat Nicki er was.

Er gebeurde nog wel iets grappigs en dat was dat Nicki zelf haar fles wilde vast houden en dit lukte ook nog. Het is een bijzonder kind en dat is ze….

P.S. Verder staat papa me te wassen in de wasbak nadat ik mijzelf helemaal onder gepoept had. En ik met een blik van, hoezo mijzelf ondergepoept?


1 reactie

  1. betty gathier - jul 18, 2008 at 18:43

    Wat een prachtige foto van vier generatie geweldig met nicki haar overgrootmoeder, en die mooie oude handen die nicki dragen geweldig,wat een mooi pakje heb je gekregen , en die 2 kleintjes samen geweldig allemaal wat een top foto s Dag liefs Betty

schrijf ook een berichtje / reactie