14 weken oud

Ik ben ondertussen 14 weken oud, op het moment dat papa dit bericht schrijft heeft hij erg slecht nieuws gekregen maar daarover kan je meer lezen in een volgend bericht. Toch heeft hij besloten om gewoon door te gaan met de site en dus ook de week berichtjes….

Deze week kwam omi op bezoek en die heeft intens van me genoten. Ze kon niet wachten tot dat ik wakker was…… Toen ik eindelijk wakker was heeft ze me de fles gegeven en lekker in bad gestopt.

Omdat ik het al steeds beter voor elkaar krijg om me om te draaien vonden mijn mama en papa het niet meer verantwoord dat ik nog in mijn kleine wiegje bleef slapen. Dus nu lig in ‘s nachts niet meer bij hen op de kamer maar in mijn eigen ledikant. Mama heeft gelukkig wel al mijn speelgoed meeverhuisd.

Kiekeboe speel ik ook steeds vaker uit me zelf en het speelkleed vind ik echt helemaal geweldig. De bijtring die je op de foto’s ziet is heel bijzonder maar ook daar zal papa op een later tijdstip meer vertellen.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie