15 weken

Week 15 zit er op en het was geen leuke week voor ons. Zeker niet omdat vrijdag ochtend wij afscheid hebben moeten nemen van pa, opa en schoonpapa. Mijn vader, Joop Pisa is helaas veels te vroeg op 66 jarige leeftijd overleden.

Wij hebben echter de instelling dat het leven gewoon doorgaat en zo ook de ontwikkeling van Nicki. Dus toch hier een weekoverzicht.

Op het KDV (Kinderdag verblijf) gaat alles goed, de leidsters zijn altijd blij om junior weer te zien en ze gedraagt zich voorbeeldig. Zeker als ze in de bouncher mag. Day is een maxi-cosi die in een net aan een grote veer hangt. Als ze dus beweegt dan gaat ze op en neer, en dat vind madam helemaal geweldig.

Uit Israel hebben een we een hele mooie en vooral zachte deken gekregen, en die was heerlijk warm. En natuurlijk is ihet nog steeds geweldig om bij papa te liggen, en ook hij had hier heel veel aan de afgelopen week. Mijn speelkleed is nog steeds een groot succes en ik kan al redelijk goed dingen ervan af trekken. Spelen met, of eigen plagen van Vinnie is ook gaaf, het maakt niet uit hoe hard ik hem op zijn kop trappel hij blijft gewoon liggen.

Tot slot heeft mama al mijn knuffels in de wieg gelegd, dan zijn ze tenminste een beetje netjes opgeruimd en de wieg daar pas ik toch niet meer in. Papa heeft mijn (grote) geboortekaartje aan de muur gehangen dus mijn kamertje wordt steeds gezelliger.


2 reacties

  1. betty gathier - okt 3, 2008 at 21:47

    hallo lievertje wat een prachtige serie weer van jou, je bent toch om op te eten oh oh kom in heerhugowaard wonen hoor. Zo schattig met mam en vinny op bed, en je wiegje met al je beesten leuk, en je vlinders bij je geboorte schilderij, al die vlinders die grote nou die fladderen als maar in mijn buik ga Israel even bellen dat ze naar je moet kijken hoe blij je met je zachte dekentje bent , dag aller aller aller liefste kleindochter, heb een mooie meetlat voor je gekocht van nijntje en die ga ik borduren voor je honnepon. oei kon ik maar even aan je snuffelen op mamas verjaardag he, dag allesie dag mooi lief lachebekje, je lijkt op mama als je lacht. Dag schatteke dikke zoen van Omie

  2. betty gathier - okt 5, 2008 at 12:40

    goeiemorgen prinsepessa ogos azules zei ik vanmorgen tegen de laptop,hallo lieverd heb al een paar keer gekeken maar er zijn geen nieuwe foto s van je, ga naar tante loes en ga met je pronken dag schatteke dikke knuf Oja heb een boek voor je gekocht en de schrijver Koos Meinders en Anette Fienieg hebben in je boek geschreven leuk he dag allessie liefs Omie

schrijf ook een berichtje / reactie