19 maanden alweer

19 maanden zijn er alweer voorbij. En nog bijna wekelijks zien we weer wat nieuws qua ontwikkeling. Nu is het drinken uit een gewone beker, dus zonder tuit of rietje, en dat gaat opmerkelijk goed.
Verder heeft Nicki nu echt het spelen met poppen ontdekt en moeten ze slapen en aangekleed worden. En als ze dan hun kleren aan hebben dan moet dit natuurlijk voor de spiegel bewonderd worden.

Lezen, peutermemory en sleeen zijn natuurlijk ondertussen de gewoonste zaken van de wereld. Eten koken voor de poes (en samen op eten) natuurlijk ook.

De afgelopen twee weken is ook Mick geboren en dat vindt Nickita maar wat interessant. We zijn nu al twee keer op visite geweest en elke keer is Nicki helemaal opgewonden als we er vandaan komen en zit ze achter in de auto te roepen “Micki, Mick, Mick”.

Er was weer sneeuw gevallen (voor de 3e keer deze maand) dus konden we opnieuw sleetje rijden en sneeuwballen maken. Lekker met papa op stap en die had natuurlijk zijn camera op de slee gepakt, het leek wel of we op expeditie gingen met zijn tweetjes.

Aan het einde van de week nog even spelen met Salomee en Zionne, en die hadden twee kinderwagens dus lekker door het huis wandelen met de babies en chips eten met een glaasje limonade. Eenmaal thuis natuurlijk weer lekker koken voor de poes.


1 reactie

  1. [email protected] - feb 1, 2010 at 19:18

    dag lieve schat,wat ben je mooi aan het schilderen en heb he er ook een superschort bij om.dit doet mij denken aan toen mamma klein was want toen had je ook van die verf,maar niet zulke mooie schorten en dan kreeg je een oude bllouse van oma aan.ook zie ik dat je weer ijverig aan het koken bent voor vinny,we hoeven niet bang te zijn dat hij verhongert en zoals jij je eigen pap wegwerkt het lijjkt wel of je haast nooit te eten krijgt.toem ik poppen voor je kocht wist ik dat je vanzelf een keer leuk zou gaan vinden pluimpje.oma is stapel op je en ook kussen voor pappa en mamma xxxxx

schrijf ook een berichtje / reactie