2e Wendag KDV

Vandaag de 2e wendag gehad op het KDV, deze keer was het een kwestie van droppen en achterlaten. Dit was een suc6 voor Nicki maar ik vond het maar niks. Zeker omdat tijdens de drop er een kleine man uit zijn kinderstoel sodemieterde, dan ga je toch niet met een fijn gevoel weg. “de vorige wendag liet een andere kleine man ook al een houten rups op de knar van een kleine meid vallen”.

Natuurlijk kunnen dit soort dingen gebeuren, maar toch werd het me even te veel toen ik later in de auto Bas belde. Dus ik in tranen terwijl die lieve schat alles aan het relativeren was, om me op te beuren. Ik heb zelfs nog voorgesteld om kleiner te gaan wonen zodat ik kon stoppen met werken. ;-)

Als troost ben ik maar wat gaan shoppen, leuke dingen voor de kleine meid, nog wat broeken voor mezelf “aangezien ik straks aan het werk moet en nog niet in mijn oude broeken pas” en een kado voor Bas omdat hij me zo’n oppepper heeft gegeven.

Toen ik de kleine meid weer ging halen lag ze net een half uurtje heerlijk te slapen op de gang in een kinderwagen met Coby (haar lievelingsvarken) Ze had weer goed gedronken en zich prima vermaakt. Het lijkt er dus op dat Nicki al gewend is, nu mama nog.


1 reactie

  1. betty gathier - aug 28, 2008 at 17:30

    pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff mam sterkte he

schrijf ook een berichtje / reactie