Verloskundige – 3e bezoek

Vandaag bij de VK geweest (och hemel ik kort nu ook al baby termen af) (VK = verloskundige) En alles was tip top in orde. Joan hartstikke gezond en alle mogelijke kwaaltjes die Joan ervaart waren geen van alle kwaaltjes om je zorgen over te maken.

 

En verder hebben we weer het hartje gehoord. Deze keer was hij 132 slagen per minuut. (zie je, krijg ik toch gelijk, wordt het toch een jongentje).

 

Verder nog even gevraagd of het zinnig was om met een stethoscoop te luisteren. Niet dus! Althans niet voor week 30. Dus nog even wachten dan maar. (en toch denk ik dat ik al wat gehoord heb (klonk namelijk precies zoals het bij de VK klinkt))

 

Verder kregen we de tip om tot na week 25 te wachten met de 4D echo, want dan krijg je het mooiste resultaat. Maar eerst de 20 weken echo op de 29e januari.

 


1 reactie

  1. Jacqueline - jan 17, 2008 at 01:35

    Leuk he dat hartje luisteren. Hahahaha…ik moet erg lachen om dat hartslagen-beredeneergedoe hahahaha…wat jullie kindje wordt of eigenlijk al lang is moet je de 29ste lekker horen en dan weet je het pas zeker. Ik heb je vrouw nog even op de msn gesproken en vond dat erg gezellig en fijn om haar weer even solo gesproken te hebben. We spreken dus gauw wat af…ik bel wel even. Kus, Jacq

schrijf ook een berichtje / reactie