5 maanden oud en medeklinkers

Vandaag is Nickita al weer 5 maanden, de tijd vliegt voorbij (al denkt borstvoeding gevende mama daar wel eens anders over – hou vol schatje, jullie zijn er bijna!!! (nog 1 maandje en dan gaan jullie afbouwen))

Het dametje is momenteel bezig met het oefenen van medeklinkers, de ‘pfff’ gaat erg goed en de ‘bah’ komt er ook met steeds groter wordende regelmaat uit. Het nadeel van de ‘pfff’ is dat deze vooral gepaard gaat met veel speeksel, maar dat is helemaal te wijten aan papa die het helemaal verkeerd voor doet en elke keer zijn tong uitsteekt. (Dit begint Nicki nu dus na te doen). En in sommige gevallen komt er zelfs wat melk omhoog.

Kortom principessa krijgt steeds meer babbels en een eigen willetje, alles om haar heen is interessant (behalve papa en mama, want die heeft ze nu wel gezien en negeert ze dan ook af en toe).

[flashvideo filename=video/12-11-2008_pffff1.flv width=400 height=300 /]

Sinds papa is wezen babyzwemmen en een heleboel andere baby’s voorgedaan hebben hoe je in het water kan spetteren heeft Nicki dat ook ontdekt. Maar dat wordt dan gebezigd in de tummy tub, met alle gevolgen vandien (een natte papa en mama).

Al deze bezigheden zijn erg vermoeiend zoals jullie kunnen zien op het laatste filmpje.

[flashvideo filename=video/12-11-2008_pfffff_slaap.flv width=400 height=300 /]


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie