6 maanden oud!

Vandaag is Nickita 6 maanden oud. Nu had Joan een leuk idee en dat was om aan de hand van een paar foto’s Nicki haar groei weer te geven. Ik ben nog even wat verder gaan graven in de archieven (ja ja het dametje heeft al een eigen fotoarchief, en nee ik ga jullie niet vertellen hoeveel foto’s daar in zitten)

Ik kwam tot de volgende collage (10 dagen, 10 weken, 20 weken, 6 maanden)


2 reacties

  1. bettygathier - dec 12, 2008 at 19:25

    geweldig tjees meiske wat ben je gegroeid de laatste foto met je armpjes erover ik verbaas me zo hoe wijs je eruit ziet pap en mam zeggen natuurlijk nicki is wijs , nou gaat omie wel een beetje te snel hoor.Straks ben je 20 en ik oud rustig aan hoor princepessa omie kan je niet bijhouden.Prachtig ben je weer dag allessie van ik zie je lekker gauw en dan tover je weer weken lang een glimlach om omie s mond Dag wonder liefs

  2. Oma Ineke - dec 12, 2008 at 21:38

    hoi wijffie van harte met je 6 maanden en het feit dat je bijna weer beter bent.je wordt steeds knapper en olijker en iki verheug mij er nu al op om je op een koekje te zien kauwen.oma heeft ook een hele leuke hond voor jou schat, zo heb je een hond en een kat leuk he.ik moet je van de oude oma ook ff een dikke kus geven en natuurlijk van miju de allerdikste die er maar weg te geven is.love you dear girl

schrijf ook een berichtje / reactie