Allemaal leuke dingen

Weer twee weekjes voorbij en van alles beleefd. Rob en Mick kwamen op bezoek en toen zijn we naar de speeltuin geweest. Hier heeft Nicki zich prima vermaakt op de wip en de schommels.

Nicki heeft de slag te pakken wat betreft dansen. Zodra we een lekker muziekje opzetten wil ze gaan dansen, en dat is voor als nog erg komisch om te zien. Lekker verkleden, in de plassen stampen, paardje rijden, en natuurlijk schommelen op de nieuwe schommel. allemaal dingen die we de afgelopen twee weken hebben gedaan.

Mama moest naar de kaakchirurg en dat was geen pretje, helaas had ze hier veel last en pijn van heeft ze veel geslapen.

Nicki wordt steeds spraakzamer, zoals je kan lezen in de rubriek praatjesmaker. Af en toe liggen we dubbel van het lachen als ze er weer een grappige, of bijdehante, opmerking maakt. (kijk vooral ook eens in de praatjesmaker rubriek)


1 reactie

  1. betty gathier - sep 2, 2010 at 17:17

    wat gaaf allemaal, en wat is Mick groot geworden leuk allemaal,en die vreselijk lelijke gele croc s lachen hoor,groene zomerjurkje past ook nog goed,oh troeltje wat ben je toch leuk ,en wat heb ik weer een hoop gemist brrrrrr, en wat zie je er weer enig uit altijd weer ,Arme mamma he aan een kant dik geworden hoe doet ze dat nou!!!! dikke knuf allemaal

schrijf ook een berichtje / reactie