Allergische reactie

Vanavond tijdens het eten hadden we wat walnootjes door de sla. Later vanavond begon Nicki te klagen over buikpijn en had ze een opgezet rood gezicht vol met bultjes. Ze voelde erg warm aan en klaagde over jeuk. Omdat we het niet vertrouwden hebben we de huisartsenpost gebeld en die vertelde ons dat we meteen langs moesten komen.

Eenmaal bij de dokter werd ons vermoedden bevestigd. Nickita had een allergische reactie op de walnoten. De dokter heeft haar toen een injectie gegeven met antistoffen en daarna ging het al snel weer beter.

Nu moeten we vrijdag naar onze eigen huisarts. Die zal waarschijnlijk een aantal allergietesten bij Nicki moeten doen. En dan weten we hopelijk meer.

Was allemaal weer behoorlijk spannend. We houden jullie op de hoogte.


1 reactie

  1. bettygathier - jun 2, 2011 at 20:57

    Gossiepietje schrok wel efkes hoor wat vervelend voor haar ,nou maar goed onthouden he dat ze die misschien niet meer mag. Wat dapper dat ze met haar prik niet gehuild heeft stoere griiet, ze zal morgen wel weer prikjes krijgen hou je goed he pappa en sterke allebei.Dikke knuf muis en liefs Onie. En die arme Oma gettederrie allemaal Dag

schrijf ook een berichtje / reactie