Apenheul en nog meer leuks

De afgelopen twee weken weer lekker veel gedaan. Nesta en Richard waren jarig dus zijn we op weg gegaan richting Friesland, en natuurlijk eerst even langs bij Oma die nog steeds aan het revalideren is. En daarna lekker taart eten bij Pitty, Steven en de kids. Heerlijk gespeeld met Noa, en lekker gegeten.

Op papadag zijn Nicki en papa wezen vissen, helaas zonder succes, maar Nicki vond het wel erg leuk om te doen, dus wie weet de volgende keer meer geluk. Gelukkig regende het ook nog deze week en kon Nickita haar nieuwe paraplu uitproberen, en dat was natuurlijk supper stoer maar wel even wennen.

En een nieuw spelletje van Nicki is piraatje spelen met haar haarband, en een lol dat ze dan heeft. Maar het echte avontuur kwam afgelopen weekend. Toen zijn we met z’n drieen naar de Apenheul geweest.

In eerste instantie was ze doodsbenauwd toen de aapjes op haar buggy klommen, maar toen ze uiteindelijk op een afstandje stond vond ze het helemaal geweldig. En uiteindelijk was alle vrees verdwenen en liep ze schaterlachend door het park. Alle beesten vond ze geweldig en ze moest bijna overal om lachen. Aan het einde van de dag was ze doodop, maar we moesten nog eten dus voor het eerst met junior naar de Mac. Een ‘Happy meal’ en dat was natuurlijk smullen. Ook papa en mama hebben genoten en een keertje Mac kan geen kwaad (aangezien papa al 16kg kwijt is door zijn dieet)

En de volgende dag gewoon weer lekker gezond eten, clowntjes spinazie…..


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie