Belevenissen en avonturen….

Zoals jullie weten hebben we al weer een heel avontuur achter de rug. Junior een reactie op noten met als gevolg de ambulance weer voor de deur. Gelukkig mocht ze de volgende dag al weer naar huis en bleef het voor haar bij een nieuw avontuur waar ze een hoop over kon vertellen op school. Want de volgende dag al weer naar school en zwemmen. En tijdens het zwemmen kreeg Nicki ook haar visjes diploma (de vorige keer was ze er niet en had ze dat dus moeten missen) (Misschien dat de zelf verzonnen yoga oefeningen haar geholpen hebben)

Verder lekker fotograferen (ze krijgt nu al dezelfde hobby als papa) spelletjes spelen (junior stratego) en steppen met Mika tijdens het verjaardagsfeestje van de tweeling. Dat zelfde weekend ook nog eens voor het eerst naar de bioscoop, samen met Bryan en de rest. Een film van Tinkerbel, en dat was spannend joh!

Nicki en papa hebben Nicki’s cadeau voor mama haar verjaardag afgemaakt en dat is super mooi geworden. Mika kwam nog een middagje spelen en toen was het tijd voor mama haar verjaardagsfeestje. Ze was super blij met haar mooie cadeau.

En toen was het tijd voor Lynn en Bryan om te logeren. Dat was lekker druk maar wel super gezellig. Kortom twee drukke weken met een hoop belevenissen en avonturen.


1 reactie

  1. betty spagetti - okt 23, 2012 at 19:56

    Hoi supergrietje, nou wat een avonturen he, pappa schrijft er niet over maar Omie heeft daar ook een behoorlijk pittig deel van mee gemaakt,tsjonge tsjonne wat spannend . Nou mama dat wort inlijsten he wat een prachtig schilderij enig. en 2 vriendjes logeren wat heerlijk allemaal, lekker keten zeker.Even over de stratego, vertrouw je papa niet want die speelt erg vals, als je het ooit wil weten bel je me en vertel ik je waarom hij altijd won van Omie oke doen hoor. Dag princepessa ik mis je denk elke dag aan je en als ik dat doe kriebel je me in mijn hartje dag muis liefs Omie

schrijf ook een berichtje / reactie