Bewogen weekjes

We hebben twee behoorlijk heftige weken achter de rug, eerst oma naar het ziekenhuis, toen de motorambulance bij ons voor de deur, mama ziek, kortom te veel om op te noemen en om mee te maken.

Papa en mama hebben even hun rust genomen en er voor gezorgd dat er genoeg leuke dingen waren om weer vrolijk van te worden. Zo zijn we naar ‘Sprookjes wonderland’ geweest en hebben we Nicki lekker vewend met leuke cadeaus. Lekker ge-BBQ-ed met Manon, Charlotte, Rachied en Marcel. En vooral heel veel gespeeld. Papa had een tent gebouwd en dat vond Nicki helemaal geweldig. Ook Omie is een paar keer op visite geweest en dat was ook elke keer erg gezellig. En Nicki heeft geleerd om verstoppertje te spelen, erg komisch om dat te zien.


2 reacties

  1. betty - aug 4, 2010 at 13:57

    Hallo poppedijn wat een prachtige foto s weer de koffers met de voeten bij oma in het ziekenhuis zijn erg leuk geworden, en wat was die oma blij he om je te zien.Omie je maar duwen in de ouwe opoekar en omie er maar achter sjokken over 20 jaar duw je mij maar hoor. Wat een spannend sprookjes bos, en wat ziet alles erg gezellig en vrolijk uit heerlijk om naar te kijken.Mijn oogjes doen weer behoorlijk pijn van het kijken naar jou.Dag snoes dag mooi lief dondersteentje.Liefs Omie

  2. Jonneke - aug 12, 2010 at 04:03

    …wat een mooie meid is het aan het worden, het baby-achtige gaat er nu wel een beetje vanaf, he? Wat een blonde haren, heerlijk meisje om te zien!

    Groetjes,
    Jonneke

schrijf ook een berichtje / reactie