verloskundige – 9e bezoek

Vandaag weer langs geweest bij de VK, waar ik vanaf nu wekelijks naartoe moet. Alles gaat uitstekend en net als vorige keer schat ook Alwine de kleine meid op zo’n 7 pond. Even voor de cijfertjes, mijn bloeddruk is 115 over 75 en Puk heeft een mooie regelmatige hartslag tussen de 140 en 144. Vandaag is de laaste dag dat “als het zou beginnen” ik in het Ziekenhuis moet bevallen, vanaf morgen mag het thuis.

Verder heeft ze nog steeds lekker de ruimte in mijn buik en reageerde erg enthousiast op de handen van de verloskundige. Het lijkt er dus op dat madam het prima naar haar zin heeft daarbinnen, wat zou kunnen betekenen dat ze geen haast zal maken met naar buiten komen.


2 reacties

 1. Jacqueline - mei 19, 2008 at 22:15

  Hey mama!

  Gaat goed he? Nou, stiekem hoop ik voor je dat ze de komende week of daarna besluit dat de wereld daarbuiten toch ook wel lonkt ;-)

  We spreken elkaar gauw!

  Dikke kus!

  P.S. Den vindt je mooi zwanger…is natuurlijk ook zo ;-)

 2. Joan - mei 22, 2008 at 14:00

  P.S. Bas is het helemaal eens met Den ;-) en ik ben er zelf ook wel content mee.

  Jullie alvast gefeliciteerd met jullie dochter, 1 jaar alweer. We komen denk ik niet langs, maar zien elkaar als onze kleine er is. Ik moet ff een stapje terug doen.

  Dikke X Joan

schrijf ook een berichtje / reactie