Bezoek aan het consultatiebureau

We zijn vrijdag naar het consultatiebureau geweest voor het 4e prikje. (BMR + MenC). Het was wel even huilen toen ze geprikt werd maar dat was snel weer over. Ze was een erg stoere meid.

Haar ontwikekling is gemiddeld, ze is ondertussen de 10 kg en 78 cm gepasseerd. Het wordt al een hele dame. We hebben tevens uitgelegt wat er allemaal gebeurd was en ook deze dokter vertelde ons dat we ons geen zorgen hoefde te maken.

Wel hebben we een verwijsbriefje gekregen zodat de oogarts kan kijken of Nicki nu wel of niet af en toe scheel kijkt. (waar we een beetje bang voor zijn is dat ze een lui oog heeft) We houden jullie op de hoogte.


1 reactie

  1. bettygathier - aug 30, 2009 at 17:12

    nou ben benieuwd wat de dokter zegt van je oogje, lui oogje is niet zo erg he, afplakken en dan komt het weer goed, maar vlg mamma gaat het vanzelf allemaal weer goed komen en mamma s weten altijd heel veel, dus het komt wel goed he grietepiet.Nou ziek geweest prikjes gehad potjandoosje wat een avonturen allemaal meiske ,maar gelukkig is al verledentijd. Dag gelweldige kleindochter dag machtig lief meiske tot gauw he heel veel liefs van omiexxx

schrijf ook een berichtje / reactie