Bezoek consultatiebureau

Gisteren, 5 Januari 2010 (alweer) moesten we naar het Consultatiebureau voor de 1.5 jaars keuring ;-) Nicki was lekker aan het lezen toen Reini ons kwam halen, en toen ik zei “daar heb je Reini” zei ze meteen Eini (even een goede indruk maken) Ze is goed gegroeid en zit op het gemiddelde van de curve. Ze begon toen we Reini’s kamer binnen kwamen meteen de boel te verbouwen, stoelen verschuiven, alle blokken uit de tafel en met veel kracht en bijbehorend gekreun de tafel op zijn kop.

Alle testjes gingen uitstekend, waar ze 2 blokjes moest stapelen deed Nick er 5 “even uitsloven”. En op verzoek deed ze alle blokjes weer in het bakje, met handjes vol dus een prima motoriek. Reini vond het een vrolijk en uitbundig dametje en ze zag er goed uit. Toen we weggingen begon Reini met opruimen en kwam Nicki netjes helpen, alle blokken weer in de tafel en toen zei ze “klaar” en liep naar de deur om Mama te vertellen dat die open moest. Nog even zwaaien en doei, doei roepen naar Reini en toen weer op weg naar het KDV om een broodje te eten.

En het leukste nieuws is “Konijn mag blijven” Wij wilden (en dan vooral ik) voor Nicki’s tweede jaar van Konijn af, dat gevaarte wat ze regelmatig op foto’s uit haar mond heeft hangen. Maar volgens Reini is dit helemaal niet wenselijk en mag Konijn blijven tot Nick er zelf klaar voor is om hem op te geven. Dit omdat zo’n bedknuffel veel troost biedt als kleintjes ‘s nachts wakker worden of wat ziek en verdrietig zijn. Al wil ze tot haar 8e slapen met Konijn dat moet gewoon kunnen en is ook niet schadelijk voor mond en tanden.  

Het volgende bezoek is als ze 2 jaar is.


1 reactie

  1. [email protected] - jan 6, 2010 at 22:41

    Hoi lieve schat,fijn dat alles zo goed met je gaat .dit is iets waar oma heel blij van wordt en ook het feit dat je er zoveel lol in hebt is zo fijn.het leven is ook nog een groot feest voor ons prinsesje he!alleen maar mooi,laat het dit zo lang mogelijk blijven want je kunt nog lang genoeg groot zijn lieffie.
    Popedijn en heel fijn 2010 en ik hoop dat we elkaar wat vaker gaan zien,dikke kus van een oma die heel veel van je houd xxxxx

schrijf ook een berichtje / reactie