Bijna 3 jaar oud en lekker fietsen

Het fietsen is nu helemaal onder de knie. Dus zodra we tijd hebben en het weer het toe laat gaan we lekker op de fiets naar de speeltuin. Het weer was de afgelopen weken zo goed dat we ook lekker met water konden spelen. De buurtjes hadden een groot zwembad neer gezet en dat we natuurlijk grote (water)pret.

Ook zijn we naar het prik punt geweest. Voor een bloedonderzoek in verband met Nicki haar allergische reactie. Het dametje was super stoer, en dapper. Ze kreeg een mooie pleister, een sticker en een ‘Kanjer vd Dag’ certificaat. Ze was maar wat trots op haar mooie prinsessen-pleister.

Het weekend erop kwam Fleur pannenkoeken eten. De dames hadden een hoop lol en hebben heerlijk samen gespeeld. Het is erg grappig om te zien hoe de meiden een haat-liefde verhouding hebben. Het ene moment zijn ze boos op elkaar en het volgende moment spelen ze gezellig samen.

Het volgende weekend is mama mee geweest met zwemmen en zijn we op visite geweest bij Manon en Marcel. Daar hebben we lekker zitten gourmetten, en heeft Nicki naar “Lady en de vagebond’ zitten kijken en zich verbaasd over de 5 poezen (met 19 poten).

De avond voor haar verjaardag hadden we gezegd dat ze maar snel moest gaan slapen en dat ze dan jarig zou zijn als ze wakker zou worden. Een uur later hoorde we haar roepen boven aan de trap. Wat een teleurstelling toen ze te horen kreeg dat ze toch echt nog iets meer moest slapen….


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie