Brainiac taferelen….

Gisteren een leuk akkefietje. Joan haar zwangerschaps-vergeetachtigheid sloeg weer toe. (En voor de sceptici onder ons. Lees hier maar eens. Er is hierover genoeg te vinden op het internet.)

We zouden lekker een soepje eten voor het avondmaal en daarbij hoort in onze optiek een lekker stokbroodje. Dit maak je natuurlijk warm in de combi oven. Nu hadden we dit 3 weken geleden ook en toen gebeurde exact hetzelfde. Mijn lief was vergeten om de oven van micro wave stand op hete lucht te zetten. Met als gevolg dat we een keuken hadden gevuld met zwarte rook… Ik snap nu waarom brainiac altijd waarschuwt dat je dit niet thuis moet proberen. Helaas hing deze ochtend de lucht er nog steeds. (geeft niets hoor lieffie, overkomt de beste).

Ik zou me pas echt zorgen gaan maken als onze toekomstige koter dit soort zaken gaat bezigen zoals op de fotos hiernaast. Zet je volgens mij toch aan het denken als je koter gaat oefenen met zijn speelgoed poes in de microwave. (Vinnie, ik zou maar vast gaan rennen)


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie