Brian logeren…

Leuke drukke weken achter de rug. Mama is weer beter maar papa heeft Nicki natuurlijk de gehele week Nicki opgehaald en zodoende een foto van op het KDV samen met Fleur. Lekker zwemmen en toen kwam eindelijk Bryan logeren. Dit was erg gezellig en vooral erg leuk. De kids hebben zich uitstekend vermaakt en vooral veel lol gehad.

De dag erop zijn we naar Ureterp gegaan om de 1e verjaardag van Lisa te vieren. Wat een grote meid wordt dat al. En de loopwagen kwam geen moment te vroeg. Op de weg naar huis heeft Nic heerlijk geslapen in de auto.

Bryan was lekker aan het spelen met Lego en Nicki vond dat erg interessant, dus had papa ook voor haar een klein setje gekocht. Dit was een enorm succes dus al snel volgde een grotere set en voor dat de dames het wisten toverde papa ook nog een grote doos tevoorschijn met allemaal losse stukjes Lego.

Mika vierde zijn 4e verjaardag en dat was een gezellig feestje. later dat weekend heeft papa ook nog een taart gebakken (zijn eerste) en die was erg lekker en omdat he zo mooi weer was leek het papa een leuk idee om de beuren uit te nodigen omdat het zo’n mooi weer was (en om de taart op te eten natuurlijk)


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie