colofon

Op een dag kom je er achter dat je vrouw zwanger is en dan begint accuut je wereld te veranderen en om er zeker van te zijn er niets onopgemerk aan me voorbij gaat heb ik besloten om deze website in elkaar te zetten. Zie het als een soort van naslagwerk voor ons zelf en voor onze toekomstige zoon of dochter

Wie zijn wij? Joan en Bas Pisa, in verwachting van ons eerste kindje, en de beheerders van deze website. Onze Dochter, Nickita Isadora Carina Pisa (Nicki) is op 12 juni 2008 geboren en het is een gezonde dame.

Alle copyrights behoren ons toe. Mocht je onderdelen van deze site willen gebruiken neem dan kontakt met ons op en dan zullen we kijken wat we kunnen regelen.

De site maakt gebruik van WordPress en wordt gehost door Servage Verdere technieken die wij gebruiken zijn PHP, CSS, HTML. De gebruikte servers zijn Apache en MySQL.

Deze website is ontworden en getest voor het gebruik van Firefox 2.0 (of hoger) en Internet Explorer 6.0 (of hoger). Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er nog ergens een foutje inzit. (laat ons dit dan aub weten, dan kunnen wij dit herstellen)

We proberen de inhoud van deze site kindvriendelijk te houden. Mocht je iets tegenkomen dat volgens jouw optiek daar niet aan voldoet laat het ons dan weten.

De site is volledig in de Nederlandse taal geschreven.

En het aller belangrijkste is natuurlijk dat de site gevoed wordt door een gezonde doses Pisa Power

Netzo als onze andere websites.