De 9 maanden gids voor mannen

Vandaag begonnen aan een nieuw boek. (het druk zijn met de baby begint nu al, ik kom niet meer toe aan mijn ‘gewone’ boeken :-) ). De 9 maanden gids voor mannen. Alles wat je als aankomende papa moet weten (met een knipoog)….

Hebben we een hele tijd geleden al gekocht op de 9maanden beurs, maarja toen ging het mis en is dit boek op de grote stapel beland. Joan kwam er gisteren mee aanzetten dat ik het moest opruimen en toen dacht ik verrek die was ik helemaal vergeten. Kortom, ik ga er maar eens aan beginnen.

Hier een recentie van het net: De nieuwe editie van dé aktuele gids die jou 9 maanden langs en door de hormonale opvliegers van de zwangerschap loodst. Hoe reageer je op nesteldrang, vreetkicks en wiebelbenen? Welke rol kun je spelen tijdens de bevalling? Naamkeuze & aangifte doen: alles over het juridische vaderschap. Sex tijdens de zwangerschap & na de geboorte: wanneer kan het & wanneer niet? Hoe hou je de kosten straks in de klauwen? Met de fonkelnieuwe editie van deze gids krijg je alle antwoorden op het juiste moment in je hand. Geschreven door Henk Hanssen, oprichter van IkVader, en voorzien van ongecensureerde adviezen van de heren van het IkVader Forum!

Zodra ik het zelf heb gelezen zal ik mijn eigen recentie hier plaatsen.


1 reactie

  1. betty gathier - nov 9, 2007 at 22:18

    hallo Bas Puk en Joan , Leuk Bas dat je die boeken leest enig hoor, ook erg leuk wat je schrijft over roken en de kleine , weet je wat ook leuk is als hij straks gaat stappen en drinken in Amsterdam,nou dan bel je Oma maar ,zal ik je geruststellen, hi hi dag lieve schatten Mamxxx

schrijf ook een berichtje / reactie