De Diaper Dude

Eindelijk hij is binnen. Ik heb mijn stoere luiertas uit de USA mogen ontvangen. Was nog een hele tour om hem hier te krijgen en al met al ben ik 20 euro aan BTW en inklaringskosten verder maar ik heb hem. Al met al gezien zijn we nog steeds goedkoper uit dan bestellen in Nederland. Het was nogal problematisch omdat de tassen officieel niet naar particulieren in Europa verstuurd mogen worden. Op die manier kan de Nerderlandse importeur walgelijk veel geld vragen voor deze tas (90,- Euro). Ik heb nu de tas en tevens de flessenhouder. Kortom ik ben d’r helemaal klaar voor.

Voor diegene die intresse hebben in heb hem besteld bij Miss Fitz Inc. Goede service en plezierig shoppen. Totaal dus 64 Euro kwijt (44,- Euro (tas + flessenhouder) + 20,- Euro (BTW en douane)), maar dat is altijd nog minder dan de 90,- euro die je in Nederland betaald (en dan heb je nog geeneens de flessenhouder).


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie