De eerste stapjes zijn officieel gezet!

Nicki heeft gisteren voor het eerst echt gelopen zonder ondersteuning of hulp van onze kant.

Kortom nu maar veel oefenen, en dan hoeven we ons geen zorgen te maken of ze met 18 maanden over mag naar de volgende groep op het KDV ;-)


2 reacties

  1. bettygathier - sep 2, 2009 at 19:53

    Jaaa pappa je hebt gelijk, toen ik met nic ging wandelen hebben we samen liedjes gezongen, ja vrouwtje je deed je armpjes omhoog handjes omhoog en je was maar aan het zingen, en als je klaar was deed je je handje omhoog , ik stak me hand naar je toe en jij pakte dan mn. hand en dan kwam omie je een kusje geven, en dan kreeg ik weer je lieve glimlach. ik straal alweer twee dagen na mn bezoek aan jullie, je tovert nog steeds liefje , je tovert nog steeds dagen lang een glimlach om me mond heerlijk grietje. Ben je blij met je zonnebloem en
    je hondengietertje, heeft mamma je het al geleerd, zal je goed voor je plantje zorgen geef hem voldoende water en licht, dan blijft de bloem net zo stralend als mn. lieve kleinkind, gosallemachtig wat ben je lief. Net zo lief als je pappa , je lijkt in je gezichtje veel op mamma weet niet hoe mamma als baby was, vast heel lief, maar als ik jou zie en zo met je bezig ben vrouwtje geef je me een herhaling van gevoelens dank je schatteke, dit is de tweede keer in mn. leven dat ik deze liefde voor een mensje /mens voel en dat gevoel is overweldigend. Zo dat moest ik even aan je kwijt ,denk elke dag aan je ,en zie je hele lieve lieve snoetje voor me. Dag muis houdt van je en dat zal ik altijd blijven doen dag allessie.Je omie

  2. bettygathier - sep 2, 2009 at 19:58

    Als je eerste losse stapjes zet mn. lief hoop ik dat pappa een filmpje maakt.ANDERS GELOOF IK HET NIET HOOR,hi hi Ik wil het zo graag zien bijdehandje .Is 8 uur je ligt vast al veilig in je bedje he ,je dromenvanger komt gauw hoor princepessa, dag mn honneponnetje dikke kus Omie

schrijf ook een berichtje / reactie