De eerste weken van een nieuw jaar…

Verjaardag achter de rug en door het leven als een driejarige. En als je drie bent dan kan je alles, zo ook een banaan terug stoppen in zijn schil….. Of lekker stampen door de regen (in de achtertuin). Maar wat je natuurlijk heel erg goed kan is een verrassing maken voor vaderdag. Een lekker ontbijt en een mooie knutsel. En dan papa wakker maken en verrassen. En als klap op de vuurpijl lekker naar het strand uitwaaien, zandkastelen maken en lekker lunchen.

Op mamadag met mama naar speelparadijs Ballorig, ook dat was weer een groot feest. Verder lekker rustige dagen gehad….

Tot het volgende weekend. Toen hadden we een grote verrassing. Omdat Tante Wendy en Ome Huub niet op Nickita haar verjaardag aanwezig konden zijn kwamen ze afgelopen weekend. En gingen we naar sprookjeswonderland in Enkhuizen. Nicki was daar een jaar geleden ook geweest maar ze keek opnieuw haar ogen uit en ze had een geweldige dag. Na afloop gingen we met z’n allen naar huis en heeft papa lekker nasi gemaakt en kreeg Nicki ook nog een verjaardagscadeau – een roze vliegtuig. Huub en Nicki hebben daar erg leuk mee gespeeld. We hebben allemaal een heerlijke dag gehad.

De daarop volgende dagen waren lekker relaxed en hadden we veel mooi weer, dus daar waar mogelijk zat Nic in haar babybadje….


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie