De familie bijtring

Omi had een heel mooi kado voor ons. We kregen dit het weekend voordat mijn vader overleed. Het was de bijtring waar ikzelf, mijn vader en zijn vader als baby op gesabbeld hebben. Mijn oma heeft hem aan mijn moeder cadeau gedaan toen ik geboren werd, en nu heeft zij hem aan mij cadeau gedaan. Kortom hij is al heel erg oud en nu is hij voor Nicki.

Van Joan heb ik een cadeaubon gekregen voor de juwelier. Ik ben hier meteen langsgegaan en zij gaan hem restaureren en schoonmaken. De bevestiging van de ring is gebroken en hij is erg vies. Aanstaande vrijdag ik hij klaar, ik ben benieuwd hoe het wordt. Links een foto van ons familie erfstuk. (nu 4 generaties oud).


2 reacties

  1. betty gathier - okt 2, 2008 at 14:40

    wat lief joan de kadobon voor de bijtring , dorst die juwelier het ook niet aan om namen in te graveren? dat is wel jammer he maar ja, het zal best wel mooi worden . Wat erg dat Bas schrijft hij is erg vies schaam me de mik mak , maar wist niet wat jullie er mee wilde , heb hem wel altijd gepoetst hoor Bas hi hi.Dag lieve schatten hoop dat het een beetje gaat ,dag liefs Betty

  2. Oma Ineke - okt 5, 2008 at 17:05

    wat leuk van die bijtring,die viezigheid zal wel meevallen betty kennende.ik heb weer ff zitten genieten van de nieuwe fotos van nicki en jullie allemaal.wat wordt mijn kleine wijffie groot zeg en het is net of ze steeds knapper wordt.dag lifis hou jullie taai and luvya3 mams

schrijf ook een berichtje / reactie