De Feestdagen

Het heeft even geduurd, maar we hadden te kampen met een computerstoring (de zoveelste harde schijf die het begaf)

Maar hier zijn dan de foto’s van de twee weken rond de feestdagen.
Een hoop sneeuw, en in eerste instantie vond Nicki het helemaal niets (koud aan je handjes he). Maar op een gegeven moment had mama een paar sneeuwballen mee naar binnen genomen en dat was toch wel interessant. Zeker toen er eentje kwam die net zo groot al Nicki haar hoofd was.

Verder hebben we deze twee weken lekker gegeten en omdat papa en mama vrij waren, een hoop lol gehad. Rond de kerstdagen zaten we in Friesland bij Pittie, Steven en de kids. En overgrootoma was natuurlijk jarig op 2e kerstdag. Dit jaar was omi er ook bij. Toen overgrootoma haar verjaardag voorbij was zijn we naar oma haar huis gegaan en hebben we lekker gegeten samen met Oma en Omi.

Nog een paar dagen bij Pittie gebleven, naar de kermis geweest, en toen weer naar huis. Nog een paar vrije dagen en lekker gespeeld bij Ballorig.

En toen was het oudjaarsavond. Om 12 uur hebben papa en mama Nicki wakker gemaakt en hebben we met zijn 3-tjes naar het vuurwerk staan kijken, Nicki vond het net als vorig jaar weer erg boeiend.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie