De kinderkamer – alle foto’s op een rijtje

De kinderkamer is helemaal klaar. Als je klikt op ‘lees verder’ dan zie je nog meer foto’s van de kinderkamer, een een aantal detailfoto’s.


4 reacties

 1. betty gathier - apr 1, 2008 at 19:32

  Wat een gezellige, lieve, mooie en liefdevolle kamer. Is heel erg mooi geworden

 2. Jacqueline - apr 2, 2008 at 21:26

  Hey lieverds,

  Goed werk geleverd hoor! En wat een leuk idee, die mandjes aan de muur! Het ziet er erg gezellig uit. Ik denk dat Puk hier heerlijk zal slapen.

  Nog even…en dan kan je heerlijk rustig aan doen Joan. We maken. zoals afgesproken, een gezellige afspraak als je met zwangerschapsverlof gaat over een week of twee, drie.

  Kijk er nu al naar uit…ik neem vast wel wat leuks mee ;-)

  Kus,

  Jacq

 3. opoe Snip - jul 5, 2008 at 17:35

  ik heb nu alles van de kinderkamer gezien,wat beeldschoon zeg.ook heb ik alle andere fotos gezien en ik vind het leuk als ze dan ff een beetje huilt zo heb ik net het gevoel dat ze hier vlakbij is.het doet je wel wat als jij je kind ineens in een moeder ziet veranderen die met haar kind aan de borst ligt.super voelt dit aan.lieverds luvyaall xxx

 4. Sandra Tillemans - dec 29, 2009 at 13:35

  Hallo,

  Ik kwam toevallig op jullie website terecht, omdat ik op zoek was naar dit type kamertje, google gaf deze site door aangezien ik bijna niets kan vinden van babykamer sunshine, staat ook nergens op marktplaats of zo
  Het is super mooi geworden, heel mooi kamertje
  Zijn jullie tevreden over de meubeltjes, goede kwaliteit?
  Ik wil dit kamertje ook heel graag maar kan het alleen maar halen in Overijsel en wij wonen in het zuiden des lands.
  Is het trouwens wit of creme?
  Sorry voor het storen.

  Groetjes Sandra

schrijf ook een berichtje / reactie