De tijd vliegt voorbij…

De afgelopen twee weken zijn voorbij gevlogen en dat terwijl er een heleboel leuke dingen voorbij zijn gekomen. (Time flies when you are having fun)

Eerst de eendjes voeren samen met papa en daarna lekker spelen in de speeltuin. Schommelen, van de glijbaan en natuurlijk op de wipkip. Altijd weer feest.

En toen eindelijk naar Friesland, op weg naar Pitty, Steven, en de kids. Echter nu geen 4 kids maar 5. Lisa is geboren we gingen op kraamvisite. Nicki vond de baby wel interessant, maar toch minder dan we hadden verwacht. Misschien is Lisa toch nog iets te klein voor Nicki. Later had ze het wel weer continu over Lisa…

Later die dag meteen even bij oma langs om te kijken naar haar nieuwe huisje. Ineke heeft eindelijk weer een eigen stekkie en hoeft dus niet meer in het verzorginstehuis te wonen.

Op mamadag lekker naar Balorig. Nicki vermaakte zich daar prima en had vrijwel het rijk voor haar alleen (de maandagochtend heeft zo zijn voordelen) Nicki heeft haar eigen hindernisbaan gebouwd en vermaakte zich uitstekend in de ballenbak.

Vanwege het mooie weer, lekker veel naar buiten, stoepkrijten, lekker lezen en gekke bekken trekken. Spelletjes spelen en nog veel meer lol maken. Wat een heerlijkheid. Aan het einde van de week hadden we ook nog een verjaardagsfeestje van Micki, die is drie geworden.


1 reactie

  1. Betty Spaggettie - mrt 17, 2011 at 17:08

    Hi lieve apekoppie van me wat ben je weer gegroeid zeg en wat een mooie rode overgooier,elke keer weer zie je er zo mooi uit,en je glimhaartjes prachtige griet.En een leuke foto met je Oma, Oma ziet er goed uit hoor was zeker erg blij met je.En wat doet Bas eng met je, nicki ondersteboven oei oei altijd maar pret he ,en die vieze snottebelle ballen bak brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hi hi. genieten van je leuke leventje he lief.Dag allessie dikke kus je Omie

schrijf ook een berichtje / reactie