De waterpokken zijn voorbij

Hier en daar nog een korstje, maar Nicki is niet meer besmettelijk. En wat zijn wij trots op onze kleine meid. Ze is heel stoer geweest en heeft zo goed als niet gekrabd aan de plekjes.

Waarschijnlijk wel hier een daar een litteken maar dat zal de tijd ons moeten leren.


1 reactie

  1. bettygathier - jul 21, 2011 at 19:04

    Wat fijn lieverd ,en steeds ben je weer dapper griep, prikken waterpokken , wat doe je veel goed,en meiske je eerste littekentjes in je leven , prima hoor hoor grietje, is heel erg leuk ,als je achtien bent kijk dit was mn waterpok dit was,gevallen op mijn knie, en dit is een ouwe blauwe plek van billenkoek, pappa, he he Omie ,ja ik vind het nog steeds leuk om mij te herinneren op mijn benen van 72 jaar hoe en waar wat er gebeurt was glas in mn.knie stuk van mn teen weer kappotten knieen, is zo grappig dat je het nooit meer vergeet meiske.Nou muis over vier dagen ben ik weer thuis, helemaal warm van binnen niets doet pijn meer , dus ga je al die warmte geven en ga je zo hard knuffelen!!!!! 3 weken zon en 30 40 graden geweldig.Hele dikke spaanse kus en ik zie je heel snel besos embrassa Omiexxxxxxxxxx

    n zon, dus mijn lijfje is van binnen weer helemaal warm heerlijk en ik ga je snel zien he,ga aan je snuffelen hoor dag lieverdje dikke kus Omiexxxx

schrijf ook een berichtje / reactie