De Zeester tactiek

Ik heb met kerst een heel leuk boekje gekregen van Pitty & de kidz, genaamd “Dagboek van een ettertje”. In dit boekje stond de beschrijving van de vaak door Baby’s toegepaste Zeester tactiek. Mocht je je soms afvragen wat de kleine dondersteen in hemelsnaam aan het doen is in je buik, als je aan alle kanten (onder, boven, links en rechts) beweging voelt. Dan is hij/zij deze tactiek waarschijnlijk aan het oefenen. Wat houdt de tactiek in…

en waar dient hij voor. De tactiek kent zijn uiteindelijke doel & nut pas na de geboorte. Het doel is tijd rekken en het nut, extra aandacht van pa & ma. Bij de deugniet uit het boekje, was het echter vooral treiteren van paps & mams. Maar hij was dan ook een etterje en dat zijn onze lieverdjes niet. De tactiek is eigenlijk heel eenvoudig en houdt in dat de kleine, tijdens het aankleden alle ledematen zijwaarts spreid en stokstijf houdt. Ja, als een Zeester dus.

Ook werkt deze tactiek uitstekend bij overige handelingen waarbij enige buigzaamheid van dienst zou zijn. Mocht je deze tactiek tegen komen, geef je lieve spruit dan een extra knuffel en geef vooral niet op.

Suc6, Joan


2 reacties

  1. betty gathier - mrt 12, 2008 at 19:59

    leuke plaatjes

  2. Jacqueline - mrt 24, 2008 at 00:17

    Hahahahaha…geweldig! Die zeester-tactiek vertoont Julie pas sinds haar tweede jaar hahahaha…Pfff…gelukkig niet dagelijks. Aimee doet er gelukkig nog niks mee. Hopelijk heeft ze hem niet goed geoefend ;-)

    Kus

schrijf ook een berichtje / reactie