Een heerlijk gevoel.

Omie komt dit weekend oppassen, en Omie heeft last van haar arm. Dus hadden wij bedacht dat we met behulp van een stoeltje Nicki wel konden leren om zelf in haar ledikant te klimmen zodat Omie niet zo veel hoeft te tillen.

We hebben een tijdje geoefend en uiteindelijk had junior het onder de knie. Trotse Nicki, trotse ouders!

Een logisch gevolg is natuurlijk dat junior niet alleen in haar ledikant klimt, maar er ook uit klimt. Gisteren stond ze dus al voor papa zijn neus terwijl hij nog in de badkamer bezig was. Maar deze ochtend was helemaal super.

Mama en papa lagen nog in bed en toen stond daar ineens een kleine meid naast ons bed. (Wat kunnen die kleine kindervoetjes goed sluipen zeg). Joan en ik hadden allebei zoiets van wow!

Op zulke momenten zie ik echt het ideaal beeld van een gezinnetje voor me. Weekend, lekker in bed met moeders de vrouw, en dan trippel trappel, kindervoetjes, en dan met z’n allen nog even wakker worden in het grote bed. Wat een heerlijkheid.


2 reacties

  1. bettygathier - mei 26, 2011 at 17:49

    Nou en dat was een hele fijne lieve verrassing voor mij dat er over nagedacht is lief hoor.En Mam en Pap ze deed het heel goed en ze doet al zoveel goed die kleine hummel Omie helpen, worteltjes snijden aardappeltjes snijden,afwassen, zich zelf uitkleden als ik haar tandjes gepoetst heb ,zegt Omie Nicki ik kan het niet goed wil je het zelf svp doen nou en dan poetst ze zoooo goed geweldig,vrouwtje het is Jd ik wakker van je hele lieve stemmetje dan ben je aan het zingen,als je uitgezongen bent roep je OOOOOOOOOOOOOOOOOmie ben wakker? Oh wat heerlijk lieverd een hele fijne lange dag voor ons, nou en dat is toch gezellig.

  2. bettygathier - mei 26, 2011 at 17:55

    Ja en dan helaas komen pappa en mamma al weer thuis gelukkig maar ,maar ik bedoel maar de dag alweer om, gespeeld gewandelt bloemmetje geplukt hondedrollen geteld, liedjes gezongen poep aan je neus, poep aan je oor, oh en maar lachen he lieverd.Elk paaltje moet je stoppen dat noem je het stoplicht, ja Omie daar gaan we, en dan dans je weer voor me uit geweldig grietje.Thuis gekomen lekker eten even spelen dochen verhaaltje vertellen voorlezen wat je wil, armpjes om mijn nek knuffelen en dan val je als roosje in slaap tot de volgende morgen.Nou dank voor de heerlijke oppasweekenden .Dag lieve Joan Nicki liefs Omie

schrijf ook een berichtje / reactie