Een jaar verder…

Nicki is nu een jaar oud en deze website zelfs al 2,5 jaar. Wat is de tijd toch hard voorbij gegaan. Zo ben je bezig om zwanger te worden en maak je allerlei ellende mee, en zo heb je een mooi damentje van 1 jaar oud door je huis kruipen.
Joan en ik hebben een hoop tijd in deze website gestoken. En tevens een hoop tijd in het maken van de stripboeken. Ik had bedacht dat ik het een behoorlijk stuk rustiger aan zou doen, en slechts eens per maand een stripboek zou maken, dan wel een artikel zou schrijven. Nu moet ik toegeven dat ik het best wel mis. Kortom dit is wat ik met mezelf heb afgesproken; ik ga niet meer wekelijks een stukje schrijven en een stripboek maken maar nog maar 2x per maand. Dat is nog maar de helft zo veel werk en ik blijf er toch nog lekker mee bezig.


1 reactie

  1. [email protected] - nov 11, 2009 at 19:57

    hi lief meiske van mij,oma heeft ook gestemd voor je stripboek en ik zie wel of ik het dan krijg.lijkt mij erg leuk.dikke kus van oma

schrijf ook een berichtje / reactie