Een Mamadag

Elke Maandag heb ik een hele dag met Mama, ze noemen dat een Mamadag, zo heb ik ook een Papadag op Vrijdag. Op Mamadag wordt ik “zoals elke dag” rond 06:30 wakker “sinds 2 nachtjes zelfs alleen in mijn eigen kamertje” en krijg ik de borst, waarna ik alleen mag spelen in mijn bed met een veelvoud aan knuffels & leuks. Meestal val ik tot mijn grote spijt, en na wat mopperen en verzet tijdens het spelen een uurtje in slaap, ook Mama doet dan meestal nog een dutje. 

Rond 10:00 wil ik dan mijn bed uit en iets leuks ondernemen. Vandaag hebben we gekeken welke kleertjes nog pasten en ben ik officieel uit mt. 50/58 gegroeid. Toen heeft Mama ontbeten en ik me op mijn speelkleed in de keuken vermaakt, eerst op mijn buik al kijkend in de spiegel en toen nog even op mijn rug toekijkend hoe Mama zat te genieten van de eitjes van Omie’s kippetjes. Ook moesten er natuurlijk weer foto’s gemaakt worden voor mijn avonturen strip. Rond 11:00 luste ik wel een flesje en om 11:45 moest ik even bijkomen tijdens mijn middagslaapje.

Om 14:15 was ik lekker uitgeslapen, Mama maakte weer wat foto’s en toen zijn we op bezoek geweest bij de buurmeisjes Zionne & Salomee, waarna ik geduldig heb zitten wachten op mijn fles in de wipper. Na de fles 10 minuten knus uitbuiken bij Mama, terwijl we kijken naar Bim & Bam in de dierenwereld op Baby TV. Daarna lekker kletsen, lachen en knuffelen om vervolgens nog even kort tot rust te komen in de box, alvorens ik weer een uurtje ga slapen rond 16:00. En als ik dan rond 17:00 wakker wordt is Papa al weer bijna thuis en onze Mamadag voorbij.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie