Een week vol Sinten

Twee weken vol met Sinten. Maar eerst de spullen van oma inpakken. Oma heeft haar huisje verkocht dus moesten al haar spulletjes ingepakt worden. Pitty en Noa hebben een handje geholpen maar ook Nicki deed een duit in het zakje, of moet ik zeggen spulletjes in een emmer.

En toen was het Sint Maarten. Het stormde enorm maar dat mocht de pret niet drukken. En vanwege het slechte weer waren er minder kids dan normaal dus extra veel snoep. Nicki was nog wel een beetje verlegen wat zingen betrof maar dat maakte de buurmeiden meer dan goed.

Niet lang daarna kwam Sinterklaas naar Nederland. Papa en Nicki hebben samen de intocht gekeken op de televisie, en dat was verdraaide spannend. Papa heeft ook een Sint aftel-kalender gemaakt zodat we precies weten wanneer hij jarig is en wanneer Nicki haar schoen mag zetten.

En de eerste keer schoen zetten was super spannend. Vooral de volgende ochtend toen Nicki ontdekte dat er een zwarte veeg op haar voorhoofd zat. Zou zwarte Piet ‘s nachts stiekem een knuffel aan Nicki gegeven hebben?


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie