Eerste teken van leven na de bevalling van Mams

Ook ik leef nog, maar dat hebben jullie aan de foto’s al kunnen zien. Wel heeft het en behoorlijke tijd geduurd voor ik weer een beetje lekker in mijn vel zat. Moeilijk op gang komen van de borstvoeding, 2 weken niet kunnen zitten vanwege een megaknip en veel tranen en onzekerheden wat betreft het nieuwe moederschap vielen me erg zwaar. Maar ik heb het overleeft en had vandaag een erg goede dag. Heerlijk met de kleine in de auto op pad, goed nieuws bij consultatieburo, Nicki heeft goed geslapen en had zowaar vandaag geen bijvoeding nodig. We gaan de goede kant op. ;-)


2 reacties

  1. omam - jul 8, 2008 at 10:10

    wijfie ik begrijp helemaal hoe jij je gevoeld hebt de eerste weken want je krijgt er geen gebruiksaanwijzing bij en de pijn is ook niet prettig. in de toekomst zul je nog vaak voor vraagtekens komen te staan, speciaal met je eerst kindje is alles vreemd en elk e baby is anders dus kan men je eigenlijk niet zeggen zo moet het. je komt hier zelf achter en naarmate je rustiger bent is nicki dat ook. ik ben blij dat de hechtingen weer genezen zijn en ik weet dat je een geweldige moeder bent. ik hou van je en dikke kussen van mams

  2. [email protected] - okt 21, 2009 at 12:24

    hi nicki, nu zijn we al anderhalf jaar verder en mamma en jij zijn heerlijk aan elkaar gewend en jullie lijfjes zijn weer in een conditie waar je wat mee kunt.mamma heeft inmiddels bewezen een gweldige mamma te zijn en jij bent een geweldige kleindochter die ook de nodige pit heeft.voor mamma is het zwaarste nu achter de rug omdat je niet meer zo teer en breekbaar bent,ik weet nog dat ik het met mamma ook heel zwaar vond toen ze nog zo klein was en naarmate ze groter werd kreeg ik er meer vertrouwern in.papa is ook een superbink en je hebt het heel erg getroffen met dit stel wijffie.oma is stapelgek op jullie 3 en heeft dan ook heel wat knuffels en kussen voor jullie in het berichtje meegestuurd

schrijf ook een berichtje / reactie