Eerste twee weken na de verjaardag

Net twee jaar en dan meteen twee hele drukken weken waarin we een hoop gedaan hebben en allemaal avonturen hebben beleefd.

Eerst met mama naar Groningen, op bezoek bij oma. Oma kon helaas niet op Nicki verjaardag aanwezig zijn omdat ze toen net terug was uit het ziekenhuis, dus hebben we de verjaardag gewoon naar oma toe gebracht. Lekker spelen met oma, binnen en buiten. Daarna lekker pasta eten bij de italiaan. Terug naar huis zat Nicki vol met verhalen en wilde ze niet slapen.

De maandag daarop hadden de dames een mamadag en hebben zij heerlijk buiten gespeeld mat alle het nieuwe water speelgoed. Nickita moest ook al haar nieuwe cadeaus fotograferen met haar camera, en vooral haar nieuwe laptop van Rob en Lien was een gewild model. En met al haar nieuwe Lego (Duplo) hebben Nicki en papa een hele grote toren gebouwd waar brieven doorheen kunnen vallen. (Een soort mega postkantoor dus eigenlijk)

Dinsdag naar het KDV en lekker trakteren. Dit was de eerste dag na de vakantie dat ze weer naar het KDV ging maar alles was voor Nicki als vanouds en de dag verliep vlekkeloos. Tijdens papadag kreeg papa het in zijn bol en besloot hij om een fiets te kopen voor Nickita. Dit was iets waar we al een tijdje mee bezig waren maar nu was het dan toch echt zo ver. Samen met Nicki naar de fietsenwinkel en er eentje uitkiezen (we hebben ook echt samen gekozen) Een hele mooie roze ‘hello kitty’ fiets met zijwielen, een fietstas, een mandje, en vooral niet te vergeten, een fietsbel. Nicki is er helemaal blij mee en nu nog leren fietsen….

De volgende dag waren ook lekker vol, maar dat kwam voornamelijk door het mooie weer. B-BBQ-en (Binnen BBQ-en) met zijn drietjes, daarna echt BBQ-en met een heleboel buren en vooral buurkids. Picknicken met mama in de speeltuin, zwemmen met papa bij badmeester Jos. Heel veel spelen met het waterspeelgoed, zwemmen in je (lekke) zwembad, en toen Omie op de koffie kwam moest die ook meezwemmen (arme Omie in dat koude water). Bootje spelen met Gijs en Mika, Ravotten met papa in de hangmat. Knuffelen met Vinnie de poes, Fietsen met papa door het park van Luna, en dan ook nog eens een zomerfeest van het kinderdagverblijf.

En voor het eerst naar de tandarts, tandjes tellen. Dat vond Nicki maar niets. De tandarts heeft erg zijn best gedaan maar dat tandjes tellen moeten we bij de volgende controle over 6 maanden nog maar eens proberen.

En tussen dat alles door kregen we ook nog het vervelende nieuws dat tante Yvon er niet meer is. Dit was voor mama erg verdrietig nieuws, en gelukkig was Nicki zo erg vrolijk vanwege alle avonturen dat mama nog wel lekker veel heeft kunnen lachen.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie