En nog meer drukte….

Weer volle weken maar ook vooral weer reuze gezellig. Eerst kwamen Erik, Jonneke, Marnix en Lillian op visite. Lekker eten, en lekker spelen en een hoop gezelligheid. De volgende dag hadden we mama haar verjaardagsfeestje. Erg drukke bedoeling maar opnieuw erg gezellig. De buurtjes waren van de partij en ook tante Steffi.
Steffi bleef logeren en zo doende hadden zij en Nicki ook nog even de volgende ochtend samen om lekker te spelen en te geinen. Papa had voor Nicki haar eerste echte bordspel gekocht. En er moest natuurlijk een potje gespeeld worden met tante Stef.

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, is mama mee wezen zwemmen en dat was een relaxed dagje. ‘s Avonds is mama uit eten geweest mee de buuf en had papa een avondje voor zich zelf. De volgende dag kwamen Pitty, Noa en Nesta op visite en zijn mama en Nicki weer verwend. Pitty is behoorlijk zwanger en dat vind Nickita maar wat interessant. Want Pitty heeft een baby, een dochter, en een zusje in haar buik (dus hele dikke buik als er 3 in zitten (volgens Nicki dan))

Zondag wederom visite. Tante Wendy en Huub. Weer een feestje voor Nicki en weer een gezellige dag. Huub was wel een beetje eng, maar dat duurde gelukkig niet lang, en toen ze weer weg gingen bleef Nicki maar vragen waar Huub was.

Verder verliep alles rustig en heeft papa nog een dagje lopen klussen bij Rob en Lien, de dag erna een hoop spierpijn en Halloween. Papa had van ijzerdraad lampionnen gemaakt. Nicki, Mika en Elsa hebben toen hele mooie tekeningen gemaakt welke we op de lampionnen hebben geplakt. Kortom we zijn helemaal voorzien voor Sint Maarten. En mama had heerlijk ‘Hollands’ gekookt en dat hebben we samen met de buurtjes heerlijk op gepeuzeld.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie