En zo haal je een autowiel uit je dochter haar neus!

Nicki liep al een hele tijd met een enorme snotneus rond. Zelfs zo erg dat het af en toe behoorlijk stonk. Dus wij naar de huisarts omdat we bang waren voor een ontsteking. Eenmaal bij de huisarts bleek alles in orde te zijn. Waarschijnlijk gewoon een holte die ontstoken was en dat zou vanzelf over gaan. De huisarts had met een lampje in haar neus gekeken, en kon niets geks vinden. Kortom veel neusspray en goed snuiten.

Enkele dagen later, Nicki had het nog steeds over het feit dat de huisarts met een lampje in haar neus had gekeken. Dus papa pakte bij wijze van grapje zijn grote MagLite zaklamp om in Nicki haar neusje te kijken. We zagen een hoop snot en dat probeerde we met een neuszuiger eruit te halen. Zonder succes. Nog een paar keer snuiten, en klaar. Mama vertrouwde het nog niet helemaal, en Nicki wilde dat mama en papa nog 1 keer in haar neus zou kijken. En toen ineens zag mama iets zwarts wat op een hele grote bul leek. Omdat de huisarts een haakje had gebruikt in Nicki haar neus kwam papa op het idee om een paperclip om te buigen.

Beetje vaseline erop en binnen 3 pogingen kwam er een zwart ding uit. Met een hoop stinkende smurrie. Na nader onderzoek is het waarschijnlijk een rubberen wieltje van een speelgoedautootje.

Kortom, Dokter Papa, de operatie is geslaagd. Het neusje ruikt meteen niet meer en nu hoeven we ook niet meer de hele nacht naar een fluitend kind te luisteren.


1 reactie

  1. betty gathier - jan 19, 2011 at 14:37

    Getverderrie wat een smerig verhaal verteld jouw Pappa fluitend meisje, zat net aan een boterhammetje , was het echt een wieltje van een autotje,wat een suffe dokter heb je zeg,maar wel een hele slimme pappa hoor hij is zo inventief he ,oh oh wat een verhaal nou ik weet uit ervaring dat er nog wel meer verhalen komen.Erg leuk hoor toedeloe Princepessa , knuf van je Omie

schrijf ook een berichtje / reactie