Er was eens een…… olifant

Het ziet er naar uit dat mijn papa en mama gek zijn op olifanten. Want overal waar ik kom zie ik olifanten. Er ligt een gele olfant in mijn wiegje, een groene in mijn ledikantje. Ik heb olifanten op mijn deken. En er staat een hele grote olifant in mijn box. Tegen die grote olifant vertelde ik dat ik later wel veel groter zal worden als dat hij nu is, maar hij wilde me niet geloven dus ben ik verhaal gaan halen bij giraf. En die wilde wel luisteren. Later kwam Vinnie bij me langs om ook het verhaal te horen maar toen was ik te moe om het nog een keertje te vertellen, en tja ik lag ook wel heel erg lekker op papa zijn dikke buik.


1 reactie

  1. Jacqueline - jul 5, 2008 at 22:59

    Wow…wat een mooie plaatjes joh! Errug schattig ;-) Cute met Vinnie.

    Kus,

    Jacq

schrijf ook een berichtje / reactie