Even tijd

Ja ik weet het, jullie horen niet erg veel van deze nieuwbakken Mama. Maar tussen de voedingen en de slaapjes door (ook die van mij) blijft er voor mijn gevoel erg weinig tijd over. De dagen vliegen voorbij zonder dat er iets uit mijn handen komt, maar dat zal er wel bij horen in deze periode. Wel heb ik eindelijk het gevoel dat we in een iets regelmatiger ritme komen, vandaar dat ik nu dan ook even tijd heb.

Nicki ligt na de ochtendvoeding en haar speelkwartiertje nu al een paar uur lekker te tukken en ik heb eindelijk mijn Mama Weekboek afgemaakt. Het speelkwartiertje (kan ook langer zijn) is na elke voeding weer een genot, want de kleine meid gaat steeds meer lachen en geniet duidelijk van alle aandacht. Ik heb ook af en toe nog een behoorlijk dip, want de vermoeidheid slaat om de zoveel dagen toe en dan kan ik net even minder incasseren. Ook is mijn lijf als ik teveel doe nog steeds pijnlijk, waardoor ik helaas geen lange wandelingen met haar kan maken. Gelukkig doet Papa erg zijn best om me hier en daar te ontzien. Verder is onze lieve Nicki als ze geen krampjes heeft het zonnetje in huis en prijs ik me erg gelukkig met onze kleine meid.


1 reactie

  1. betty gathier - jul 18, 2008 at 18:38

    Hoi nieuw bakken mamma nou je doet het geweldig hoor en met je hormonen komt het ook wel weer goed ,je lijfie heeft al die maanden nogal wat te verduren gehad en je bevalling ,jullie doen het hardstikke goed en traantjes moeheid geprikkelheid ook voor pappa hoort erbij maar niemand vertelt dat he,dat boek is voor iedereen nieuw de een vind het leuk de ander spannend enz.Joan wat heb ik geweldig genoten lieverd is goed zo ik ga zo tevreden weg met 3 mensen in mn hart ,en met heel veel plezier 5 weken terug denk bedankt meisje voor de heerlijke uren met je dochter geweldig liefs voor jullie hoop dat mn zoon zich wat beter voelt.dag meisje liefs Betty

schrijf ook een berichtje / reactie