Even wat netwerk problemen maar we zijn weer online

Eindelijk weer internet dus ook eindelijk weer een berichtje op de website. We hebben een hoop gedaan en meegemaakt deze twee weken. Vooral twee zieke meiden, die beide thuis bleven om lekker uit te zieken en een papa die ze lekker in de watten legde.

Maar ook, voor dat de meiden ziek werden, naar de klimduin in schoorl en naar het verjaardagsfeestje van Mick. En de vrijdag daarvoor waren Mick en Rob ook al bij ons wezen eten, dus Nicki had haar dosis Mick weer gehad. Natuurlijk kon ze dan ook de dagen daarna alleen maar praten over Rob, Lien en natuurlijk Mick.

Tja, en toen een wiel in Nic haar neus (lees eerder artikel) en ziek (de griep). Papa had een tent gemaakt in de speelhoek, dus daar kon Nicki lekker lezen met haar knuffels en chipjes eten.

Toen Nicki (en mama) weer beter waren hebben Nicki en Papa samen gekookt, dat vond ze natuurlijk helemaal geweldig. Netzo als skypen met Omie en de eendjes voeren. Wat een heerlijk vrolijk meidje hebben we toch…


2 reacties

  1. betty gathier - feb 5, 2011 at 18:01

    HALLO lief leuk vrolijk meisje wat zijn de plaatjes weer om van te smullen allemaal even leuk een groot plezier weer om naar te kijken ,en wat wordt Mick al groot en mooi wat lijkt hij op zn pappa soms, heel erg leuk, hij kijkt wel vol bewondering naar mijn meisje he ,hij zal je wel boeiend vinden, jij bent ook al zo groot he ,gos grietje wat ga je hard bijdehandje .Je bent echt een princepessa in het bed van je ouders hoor,wat kan die pappa mooie tenten bouwen he, ik kom snel bij je in de tent hoor spannend dag lieverd hou van je, zing de hele dag, hou van jouuuuuuuuuuu, en dan denk ik aan je.Dag troeltje dag apekoppie dag poepekontje OOOOOOOOOOOOOOOOOOmie Betty Spagettie

  2. Rob & Lien - feb 8, 2011 at 11:52

    Nog duizend maal dank voor het werk dat je verzet hebt dit weekend bij ons!! De vloer is werkelijk waar briljant!! Superblij mee!!

    Liefs en dikke kus voor je meiden!

schrijf ook een berichtje / reactie