Fietsen!!!

De buurmeiden kwamen lekker pannenkoeken eten. Na het eten lekker spelen in de zandbak. Dat was erg vermoeiend….. dus lekker uitrusten in het zonnetje op de tuinstoelen. Het leken wel de dames van “Beverly Hills Waard”.

En toen was het tijd weer te proberen om te fietsen. En eindelijk heeft Nicki door hoe de pedalen werken. Met de dag ging het beter en nu kan ze al aardig helemaal alleen fietsen. Af en toe moeten we nog bijsturen omdat sturen en trappen tegelijkertijd soms nog wat lastig is. Maar we zijn lekker vaak naar de speeltuinen in de buurt gefietst.
Verder hadden we nog een bezoekje bij de dokter vanwege een loopoor wat erg pijnlijk was voor Nicki. Eenmaal bij de dokter was het al weer bijna helemaal over. Alleen zwemmen mocht even niet meer.

Vanwege het mooie weer lekker kunenn BBQ-en en spelen met de skippybal. En aan het einde van de week kwam omie weer oppassen omdat mama en papa door mama haar werk waren uitgenodigd voor een weekendje weg en een bezoekje aan het concert van de Toppers (eens maar nooit meer) Nickita had er totaal geen probleem mee om zich te verkleden. En die was maar wat blij toen mama en papa terugkwamen met een tas vol gouden verkleedspullen.


nog geen reacties.

schrijf ook een berichtje / reactie