Foto op kanvas

Eindelijk waren we in de gelegenheid om Omi haar foto op kanvas te geven. Dus nu kunnen we ook eindelijk de rest laten zien op de site.

Hier boven zie je de doeken die we hebben laten maken van links naar recht, doek voor Omi en 1tje voor Steffi, het geboortekaartje voor in de babykamer, doek voor Oma, en een doek voor Rob en Lien hun trouwerij. (met daar achter dezelfde als de eerste (voor Steffi)).

Ik heb ze laten maken bij www.herrinneringenoplinnen.nl, erg goede prijs en super kwaliteit.


1 reactie

  1. betty gathier - sep 22, 2008 at 17:21

    hai die lieve joan, enig verhaal en ik zie het allemaal voor me nu wat jullie zo saampjes doen genieten zeg wat een gezellige dag .passen de kleertjes nog niet zeker he. foto canvas geweldig hangt prachtig boven de bank een binnenkomer nicki was daar toch een dagje oud he, prachtig kado. Ja nicki gisteren enorm van je genoten,je bent in het echt nog mooier dan op de foto s Je bent echt lief zoooooo lief vind ik je en je hoofdje al omhoog proberen op je buikje draaien en lachen en goed drinken bijna 240 krachtpatser die je bent ,en die malle pappa oh wat is die lief voor je geweldig , de glimlach om mijn mond die ik gisteren kreeg die is er nog steeds geweldige kleindochter dag principessa dag schatteboutje dag schatteke hele dikke knuf op je bolle buikje dag liefs omie

schrijf ook een berichtje / reactie