Gave lampjes

Vandaag nieuwe lampen gekocht voor in de kinderkamer omdat we niet tevreden waren met het licht wat er was. (te fel zonder daadwerkelijk goed te verlichten) Tijdens mijn zoektocht kwam ik deze set tegen die behoorlijk afgeprijst was en ik dan ook niet kon laten liggen.


4 reacties

 1. betty gathier - jun 20, 2008 at 14:13

  Kan nog steeds reageren ? gos hoe loop je er tegen aan enig hoor past goed he.gaat alles goed met mn paradijsvogeltje knuffeltje voor haar voor jullie ook geluksvogels dag schattebouten liefs Beth

 2. anita wijk - jun 23, 2008 at 18:19

  Moest van je moeder betty googelen op Pisa junior om te kunnen kijken wat ze voor prachtige kleindochter heeft gekregen, niet dat ze anders had verwacht! heel hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter, geniet er van want voor je het weet zijn ze 19 en willen ze op kamers. Meisjes zijn echt geweldig leuk!!! en ik kan het weten.

  Groeten anita wijk (als je niet weet wie ik ben, vraag je het maar aan oma.

 3. Ed en El - jul 20, 2008 at 19:54

  Hoi,

  We zagen deze gave lampjes op jullie website. Kun je me vertellen waar jullie die gekocht hebben? Verder een hele mooie website trouwens.

  Gr. @&L

 4. Ellen - okt 25, 2008 at 21:20

  Hallo,

  Ik ben sinds 27 mei moeder en spendeer tegenwoordig de nodige tijd achter de computer om baby dingen te bekijken en antwoorden zoeken op al mijn vragen. Zo vond ik jullie site. Erg mooi en leuk om te bezoeken. Ook ik ben erg gecharmeerd van die gave beest-lampjes. Waar hebben jullie die gevonden? Ik ben erg benieuwd.
  Groetjes Ellen

schrijf ook een berichtje / reactie