Gekke gezichten en lekker kliederen en nog veel meer

Lekker lezen daar is Nic echt gek op. En ze gaat daar dan ook echt voor zitten. (let ook even op het voetje op haar knie – haar favoriete leeshouding). Verder is ze gek op zingen, en ze heeft nu al een paar keer thuis ‘het kringgesprek’ van het kinderdagverblijf na gedaan. Met ze allen in een kring zitten en dan samen liedjes zingen.

Verder zijn we lekker de eendjes wezen voeren, en samen met mama spelletjes maken. Nicki heeft een peuter opdrachten boekje waarin allemaal leuke opdrachtjes staan die je kan maken met behulp van kleurtjes.

Nog steeds trouw elke vrijdag met papa zwemmen en daarna boodschappen doen. Maar wat het vooral leuk maakt is na het boodschappen door de parkeergarage scheuren met het winkelwagentje.

En tot slot; pasta eten is altijd een feest en helemaal als papa een nieuwe camera heeft en we tijdens het pasta eten aan Nicki vragen om gekke bekken te trekken.


2 reacties

  1. betty gathier - jan 15, 2011 at 21:36

    Wat ben je toch een machtig mooi kind,elke keer weer krijg ik steken in mn lijf zo mooi ben je , ook wat je uitstraalt, zo blij meisje heerlijk. En gekke bekken trekken, ga je opgeven voor een of ander tv programma hoor als je hier mee doorgaat goeie grutjes ,nou ga de gekste op mn buroblad zetten hoor en je weer aan iedereen laten zien. Dag allessie van Omie zie ik je snel ,hoop het dag mn lief Omie

  2. betty gathier - jan 19, 2011 at 14:48

    Zo pietje smeerpoes,jeetje mina wat een vies kind ben toch .Weet je nicki wat je moet doen van Omie, een spagettie sliertje omhoog gooien tegen het plafond blijft vanzelf plakken ,veel sliertjes ,heeft mamma een spagettie plafond heel erg leuk, maar zonder saus hoor anders vallen ze eraf .Wacht maar gaan we saampjes doen als ik op je kom passen. Dag mieters fijn kind lieve groetjes van Betty Spagettie

schrijf ook een berichtje / reactie