Grieperig weekje 17

Week 17 zit er op en Nicki is deze week de 4 maanden marker gepasseerd. Het was een vermoeiende week omdat Zowel Nicki als wij zelf geveld waren door de griep. Hierdoor zat Nicki haar oogje telkens dicht vanwege een ontsteking en moesten mama en papa aan de slag met de neusspray omdat haar neus keer op keer overliep. Door dit alles dronk het damentje niet zoals gebruikelijk dus was wel even lastig.

Ook zijn papa en Nicki deze week naar de notaris geweest om het een en ander te regelen ivm opa zijn overlijden, maar we moeten nog wachten op de notaris voordat we daar verder mee kunnen.

Verder is Joan weer een jaartje ouder geworden. En vanwege haar verjaardag waren beide oma’s op bezoek. Tevens werden we op maandagavond verrast door een onverwachts bezoekje van mijn (andere) tante Wendy, de zus van mama. Dat was een hele grote verrassing, zeker omdat Nicki deze tante nog niet had ontmoet. Maar het was heel erg gezellig en de dames vonden elkaar wel heel erg leuk. Voor mama was het in ieder geval een hele leuke verrassing. (En natuurlijk allemaal leuke cadeautjes)

Ik heb voor 1x mijn flanellen pyama aangehad en toen was hij al te klein, erg jammer, maar ja ik groei dan ook als kool. En Vinnie is dol op mijn speelkleed, hij probeert het elke keer in te pikken.


1 reactie

  1. betty - okt 20, 2008 at 19:44

    He he eindelijk de griep over en weer nieuwe foto s Omie elke dag kijken maar nee hoor en NU Ja heerlijk nieuwe plaatjes van mijn troeltje en ze zijn natuurliijk weer enig.Leuke nieuwe tante,Omie heeft je voor'” t eerst een zelf verzonne verhaaltje verteld, over jou zelf, Nicki was bij omie logeren en Omie wilde graag paddestoelen ragout maken, dus nicki ging naar het grote Bos bij Omie helemaal alleen met haar mandje en ging cantharelle zoeken en ze liep en liep en ja hoor daar stonden er een paar, goed kijken of het echte cantharelle zijn anders zijn ze gevaarlijk om te eten, Nicki deed het prima, ze kwam nog een egeltje tegen en 2 konijntjes maar Nic moest toch wel een beetje opschieten, “stop met het verhaaltje zegt papa, nicki moet slapen” oke Pap jammer maar ik vertel het de volgende keer wel verder Nicki. Afijn het was in iedergeval een hele fijne dag bij Jou Nicki Omie heeft weer geweldig genoten vol van warme gevoelens ga ik altijd bij je weg Nicki weer met een smile van oor tot oor zit ik in mn autootje langs de mooie wegen van Noord Holland helemaal gelukkig dat ik jou in mijn leven gekregen heb, ben zo blij met jou lieverdje je lacht en lacht maar tegen me heerlijk nou Bas en Joan bedankt nog voor de fijne dag. Dag Princepessa dag mooi wonder dag mn. lief tot gauw in het echt of op de foto s m hele dikke knuffel van Omie xxx

schrijf ook een berichtje / reactie