Heel erg trots op “Dad to be”

Na een dag als die van gisteren, moet ik toch even kwijt dat ik het geweldig vind dat Bas zo’n extreme stress dag zonder sigaretten heeft weten te doorstaan.

Het is niet niks als je s’ochtends gebeld wordt dat het wel eens afgelopen zou kunnen zijn met je vader, omdat het heel erg slecht gaat en of je zo snel mogelijk naar het verzorgingstehuis kan komen. Gelukkig was die ouwe al weer wat opgeknapt toen we aankwamen, en had hij al weer praatjes. Alsof dat nog niet genoeg is komen we vervolgens een paar uur later als een van de eerste aanrijden bij een frontale botsing en neemt Bas meteen initiatief om een van de slachtoffers bij bewust zijn te houden. Ook dat gaat natuurlijk niet in je koude kleren zitten.

En dit allemaal zonder rokertje erbij, terwijl hij nog maar 3 weken is gestopt.

Lieve, lieve man van me, ik ben enorm trots op je. En niet alleen vanwege het stoppen met roken, maar ook vanwege je optreden bij het ongeluk. En ik weet dat als je dit aankan zonder sigaretten, je de hele wereld aankan zonder sigaretten.

Dikke kus,

X – hvj - X


2 reacties

  1. Jacqueline - nov 24, 2007 at 23:57

    Echt goed! Kan me voorstellen dat je trots bent.

    Kus weer,

    Jacq

  2. betty gathier - nov 25, 2007 at 19:19

    Ik vroeg het mij wel af joan na Bas zn tel. over Joop maar dorst het niet te vragen nou ja wat je allemaal schrijft geweldig wat een geweldige zoon heb ik he en jij een man jullie met ze tweetjes komen overal en wat heb je dat lief geschreven dag lieverd

schrijf ook een berichtje / reactie