Heleboel beestjes, en vakantie uitzoeken

Heleboel gebeurd en ontzettend veel foto’s gemaakt de afgelopen twee weken.
Nicki wordt steeds bijdehanter, ze heeft een klein opvouwbaar krukje, deze gebruikt ze nu om bij haar puzzels te komen die boven op de kast liggen.

Verder is ze altijd druk in de weer met haar keukentje en haar knuffels. Dit laatste werd steeds frequenter en daarom vonden we het de juiste tijd voor een echte pop. Samen met Nic is papa een mooie pop wezen uitzoeken en deze heet Anna-bel. En het is een enorm succes. Nicki is poppen mama geworden.

We hebben een vakantie uitgezocht, we gaan naar de Caribbean. Lekker 16 dagen op Curacao. En volgens mij was junior onder de indruk van alle mooie plaatjes.

Verder zijn we in het weekend met zijn 3-tjes bij de kinderboerderij geweest en hebben we pannekoeken gegeten. Tijdens mamadag is Nicki met mama naar het hertenkamp geweest en daar heeft ze Bambi gezien.

En tja, verder, wortels kleien, spelen met mama haar onderbroeken, naar Mika’s verjaadagsfeestje, lunchen met papa bij de Hema, alle knuffels door je kamer gooien, en spelen in de douchebak omdat papa een overloopstop gekocht heeft en het nu net een bad is.

kortom ontzettend druk allemaal, maar wel erg leuk.


2 reacties

  1. bettygathier - mrt 18, 2010 at 12:48

    Hallo zonnenschijn dag prachtig kind wat een enige foto s weer, en mooie verhalen van pappa en mamma,een mooie pop gekregen Anna Bel en je hebt je eerste plasje gedaan op het potje, wat een grote griet ben je zeg, en je hebt eindelijk een bad, zo zat Bas vroeger ook hoor en ik geloof dat dat wel tot zn vierde jaar geduurd heeft, als je pappa uit het bos kwam moest hij in de Biotex weken anders kreeg ik hem niet schoon, leuk hoor deze herhalingen, en wat speel je leuke spelletjes je kan jezelf goed amuseren hoor goed zo. Omie komt over 2 weekjes thuis en dan ga ik je zoooooooooooo enorm knuffelen en happen uit je nemen bereid je vast maar voor Pappa en Mamma ,en wat heerlijk dat je zo n grote reis naar curacou gaat maken lieverd heerlijk voor jullie ,mag Omie mee??????Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lekker met zn.drietjes he, en ik moet toch op jullie vinny passen he en lekker in jullie huisje zijn,zet de fiets maar vast klaar ik kom hoor. Dag poppedijn dag princepessa wat heerlijk dat je bij deze pappa en mamma geboren bent he,heerlijk hebben jullie het,dag lieverd dikke kus Omie

  2. [email protected] - mrt 22, 2010 at 12:18

    Hoi troeltje,wat leuk dat jij je zo goed zelf kunt vermaken,mamma was ook altijd in haar eentje aan eht spelen en dat kon ze zelfs ook nog toen ze 10 en ouder was.die heeft er nooit moeite mee gehad om zich te vermaken en wat is het dan leuk als ik dat bij jou terug zie.ook leuk dat je nu poppemamma bent en dat je kind zo’n prachtige naam heeft.zorg je ook goed voor haar of moet je het moederen nog een beetje leren,kijk maar naar mamma dan weet je precies hoe het moet want die weet er alles van.ik lees dat omie op vinnie en jullie huis past als jullie weg zijn,wat is het toch fijn om zo’n lieve omie te hebben die altijd wil helpen als dat nodig is.oma kan omie geen gezelschap houden of een paar dagen komen want ze is ziek.maar genieten jullie maar lekker van elkaar en knuffel elkaar maar veel,ook voor alle3 een dikke knuffel van oma

schrijf ook een berichtje / reactie