Het is een . . . . .

Vandaag naar het ziekenhuis geweest voor de 20 weken echo, en we weten wat het is. Natuurlijk met een hele kleine kans dat de echo niet alles heeft laten zien en er toch wat anders uitkomt dan verwacht. Maar daar gaan we niet vanuit. Kortom we kunnen met hele grote zekerheid zeggen dat we een….

dochter gaan krijgen. PisaJunior is een meid. Ik zit zo dus met twee van die eigenwijze dames in huis. En ik moet er niet aan denken als ze op die ene leeftijd komt dat ze ineens interesse krijgt voor en van het andere geslacht. Hou nu al mijn hart vast.

Maar kort samengevat, juffie ik kan niet wachten tot je er bent……

Verder zag alles er okay uit en maken we ons dan ook nergens zorgen over (behalve over de etterbak, met die puistenkop, op die brommer over 16 jaar).

Ik zal in het volgende bericht de fotos en filmpjes plaatsen (ja we hebben filmpjes van de echo)


3 reacties

 1. Pieter from Bilthoven - jan 29, 2008 at 13:54

  He Pisaatjes,

  Tof man een meid (hebben wij ook). Ik zou zeggen: Welkom Sophie!. En Bas, misschien valt ze niet op jongens ….

  Anyway, super dat het zo goed gaat.

  Groeten, Pieter.

 2. betty gathier - jan 29, 2008 at 21:27

  Hallo Joan en Bas Oh Oh die Bas 2 meiden thuis 3 groten meiden buitenshuis 2 Grootmoeders en 1 overgrootmoeder hi hi Ja ja Bas wie is er eigenwijs??????????? Maar wat ben ik blij een klein meidje hoop wel een stoere GEWELDIG jongens dankbaar ben ik, dag liefs Betty knuffel voor jullie en mijn kleindochter.

 3. Jacqueline - jan 29, 2008 at 23:12

  Jaaaaaa, ik heb het natuurlijk al eerder vandaag gehoord maar kan het niet nalaten toch nog even een berichtje achter te laten. Ik vind het geweldig hoor dat het een meiske wordt. Ik spreek uit ervaring..meisjes zijn gewoon heel gezellig (tenminste als ze niet de kolder in de kop hebben zo af en toe als ze 2 jaar zijn, hahahaha).

  En, let op mijn woorden: Papa gaat weer helemaal verliefd worden en….dat gaat nooit meer over ;-)

  Geniet van jullie kleine meisje. Ze zit nu nog veilig in mama’s buik maar ik weet zeker dat haar heel wat knuffels en liefde te wachten staat als ze de grote wereld in komt.

  Kus,

  Jacq

schrijf ook een berichtje / reactie